ISC Hannover 2023.

Od 28. travnja do 7. svibnja 2023. u Hannoveru (Njemačka) održati će se tradicionalno međunarodno natjecanje koje i ove godine spaja strijelce s invalditetom i bez invaliditeta iz cijeloga svijeta. Boje hrvatske reprezentacije braniti će naša dva strijelca u disciplinama slijepih i slabovidnih. Darko Golubić i Fran Skračić gađati će disciplinu zračne puške stojeći (30. travnja), te disciplinu zračne puške ležeći (1. svibnja). Našim momcima želimo puno uspjeha i ostvarenje postavljenih ciljeva!

Više o natjecanju pogledajte na poveznici: https://i-s-c-h.de/index.php/de/

30. travnja – Franu Skračiću 7. mjesto u disciplini VIS ! Prvi natjecateljski dan za naše reprezentativce donio je nam je i prvo finale. Fran Skračić u disciplini zračne puške stojeći nakon kvalifikacijskog meča u kojem je s 470.5 krugova zauzeo 7. mjesto nakon finala ostao je na istoj poziciji. Darko Golubić s ostvarenih 426.0 krugova završio je natjecanje na 13. mjestu te ostvario priželjkivani MQS za Europsko prvenstvo.

1..svibnja – 5. mjesto za Skračića u disciplini VIP ! Nakon finala u disciplini VIS, Fran je i drugog dana natjecanja uspio ostvariti finale, te se uspeti u ukupnom poretku do 5. mjesta (607.3). Nažalost, malo sreće u finalu discipline zražne puške ležeći nedostajalo je za postolje (180.4). Naš drugi reprezentativac, Darko Golubić, završio je na 18. mjestu ukupnog poretka s 576.2 krugova. Natjecanje u Hannoveru prvo je međunarodno natjecanje na kojemu je u disciplinama slijepih i slabovidnih strijelaca nastupilo više od 20 natjecatelja što je dobar pokazatelj razvoja SH3 kategorija.

0 odgovori

Ostavite odgovor

Želite se pridružiti raspravi?
Slobodno možete dati svoj doprinos!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)